Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Sky Lounge

Je maakt zonder twijfel een unieke ervaring mee op het dak van SkyLounge Amsterdam. Hier word je namelijk een adembenemend 360-graden uitzicht geboden op de skyline van deze wereldstad. In een ontspannen en verfijnde sfeer kun je hier verder genieten van een heerlijke maaltijd, voortreffelijke cocktails en nog veel meer.

Brede wijnselectie van SkyLounge

Zowel voor zakelijke als privé afspraken is SkyLounge de perfecte locatie. Je drinkt er een heerlijke kop Buscaglione koffie of je geniet er van een uitgebreide lunch. Daarnaast is deze loungebar ook een ideale plek om heerlijk te borrelen met vrienden. De brede wijnselectie, de enerverende cocktails en de lekkere hapjes zorgen ervoor dat je hier op en top geniet. Ook wanneer je je in het Amsterdamse nachtleven wilt storten is dit de plek waar je moet zijn. Er draaien regelmatig dj’s die zorgen voor de juiste setting in deze fantastische loungeclub.

Openingstijden

SkyLounge Amsterdam aan de Oosterdokstraat 4 is iedere dag van de week geopend vanaf 11.00 uur ’s morgens. Van zondag tot en met dinsdag is de sluitingstijd om 1.00 uur, op woensdag en donderdag om 2.00 uur en op vrijdag en zaterdag om 3.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Sky Lounge
Oosterdoksstraat 4
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.