Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Société Wunderbar

Ik vraag me af…. Is het een bar? Een restaurant? Een cocktailbar? Een club? Het is Société Wunderbar! Een plek met een gezellige, stijlvolle en grootstedelijke ambiance waar je verrast zult zijn door lekker eten en drinken.

Frits Berends, de maker van het menu van de Société Wunderbar
De chef, Frits Berends, heeft op basis van zijn internationale ervaringen een menu samengesteld met authentieke, verse en biologische Nederlandse producten. De bar serveert allerlei soorten drankjes, waaronder verschillende soorten gin tonics, aperitiefjes van over de hele wereld en speciaal ontwikkelde cocktails. Er is ook een zeer onderscheidende wijnkaart en onze unieke collectie Grand Cru Champagnes.

Société Wunderbar – Locatie en geschiedenis

Société Wunderbar ligt in het hart van de stad op een toplocatie die bekend staat als het Rokin. Het prachtig gerestaureerde gebouw was rond 1910 de residentie en het kantoor van Prins Hendrik, echtgenoot van Koningin Wilhelmina. De enigszins verborgen ingang bevindt zich in de Enge Kapelsteeg, die de Kalverstraat en het Rokin met elkaar verbindt. Aan die kant is er ook een heel mooi openluchtterras. Kom genieten van eten en drinken, meng je met het kosmopolitische Nederlandse en internationale publiek en laat je vermaken door het enthousiaste personeel. Let op het zeer speciale kunstwerk van straatkunstenaar Max Zorn, die speciaal dit stuk voor Société Wunderbar maakte. Genieten!

IN DE BUURT

Contact

Société Wunderbar
Enge Kapelsteeg 3, Amsterdam
+31 (0)20 370 34 48
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.