Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Sotu festival

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Het Sotu muziekfestival is het antwoord van Amsterdam op de steeds groter wordende groep electronic en dance festivals. Met de komst van deze festivals werd alternatievere muziek steeds meer in een verdomhoekje gedrukt. Niet langer! Tijdens het Sotu festival kun je vijf dagen lang genieten van genre-overschrijdende noise, punk, folk, improve, rave, avant-garde en electronics shows.

Over Sotu Festival

Sotu staat voor Sounds of the Underground en is een muziek festival en artiesten collectief. Samen vieren ze de unieke en onafhankelijke muziek en kunst community. Het festival is met trots zelfonderhoudend, onafhankelijk en gefocust op het promoten van experimentele avant-garde en underground kunst.

Het Sotu festival duurt dit jaar vijf dagen, van 10 tot 15 april kun je op verschillende locaties in de stad genieten van de optredens. De locaties die dit jaar meedelen in de festiviteiten zijn: OCCII (Amstelveenseweg 134), Vondelbunker (Vondelpark 5)  Butcher’s Tears( Karperweg 45), Zaal 100 (De Wittenstraat 100) Café De Ruimte (Distelweg 83) and Galerie Lambiek (Koningsstraat  27).

Ga naar de Sotu festival website voor meer informatie, tickets en de line-up!

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.