Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

The Butcher Social Club

In The Butcher Social Club ontdek je een burgerbar zoals je die nog nooit hebt gezien. Hier wordt je een haute cuisine-selectie aan heerlijke broodjes met vlees van de grill geboden. Probeer er zeker ‘The Daddy’ burger van 250 gram hoogstaand Aberdeen Angus beef, voorzien van Edammer kaas, onovertroffen BBQ-saus en gegrilde ui. Of wat te denken van een truffelburger met tomaat en ui? Ook ‘The Cowboy’ is een burger om je vingers bij af te likken en datzelfde geldt voor ‘The Veggie Delight’. Ja, je leest het goed, ook vegetariërs kunnen hier hun hart ophalen aan een overheerlijke burger en tal van andere gerechten.

Over het restaurant

De eerste vestiging van dit burgerrestaurant is de locatie in stadsdeel De Pijp, bij de bekende Albert Cuypmarkt. Het was meteen bijzonder succesvol, waardoor er snel werd uitgebreid in zowel Amsterdam en Berlijn als op party-eiland Ibiza. The Butcher Social Club in Amsterdam is hierbij op een unieke locatie in de A’DAM Toren aan het IJ gevestigd. Naast het diner wordt hier ook een uitgebreid ontbijt en lekkere lunch geserveerd. Bovendien vinden hier regelmatig evenementen plaats die zeer in trek zijn bij zowel de lokale bewoners als toeristen.

Openingstijden The Butcher Social Club

The Butcher Social Club is niet alleen dagelijks geopend, maar op vrijdag en zaterdag 24 uur per dag. Voor de rest van de week kun je er al terecht om 8.00 uur ’s morgens en is de sluitingstijd om 1.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

A'dam Toren
Overhoeksplein 7, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.