Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Thrill Grill

Restaurant Thrill Grill – De Pijp van chef-kok Robert Kranenborg (met een Michelinster) staat bekend om de overheerlijke burgers die hier geserveerd worden. Hun slogan luidt ‘For the Love of Burgers’ en we kunnen dit niet beter verwoorden. Bestel er bijvoorbeeld de klassieke ‘Beef Thriller’, gemaakt van Nederlandse beef met gesmolten Gouda kaas, rode ui, knapperige bacon en een o zo heerlijke saus waarvan de ingrediënten geheim zijn. Of wat te denken van een gemarineerde kipburger? Speciaal voor vegetariërs is er de ‘Veggie Falafel Thriller’ en ook voor kidsburgers ben je hier helemaal aan het juiste adres. Wat je keuze ook is, de burgers worden bij Thrill Grill – De Pijp bereid in de eigen houtvuuroven. Dit geeft je gegarandeerd die unieke barbecuesmaak om heerlijk van te genieten.

Naast Thrill Grill – De Pijp is er ook een locatie in Amsterdam West. Deze vind je aan de 1e Constantijn Huygensstraat 35-37.

Openingstijden Thrill Grill – De Pijp

Burgerrestaurant Thrill Grill – De Pijp, aan de Gerard Doustraat 98, is dagelijks geopend vanaf 12 uur. Op donderdag tot en met zondag is de sluitingstijd om 23.00 uur en van maandag tot en met woensdag om 22.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Thrill Grill
1ste Constantijn Huygensstraat 37, Amsterdam
+31 (0)20 370 55 16
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.