Editor:  De Redactie • Publicatie:  02 april 2019

Eten & Drinken

Eten & Drinken GrillAmsterdam Zuid

Gordon opent The Burger Room in Museumkwartier

Na healthy koffies en lunch nu hamburgers en shakes

Op de Paulus Potterstraat in het Museumkwartier opende onlangs The Burger Room, een nieuw burgerrestaurant van Gordon. Naast het nieuwe restaurant, een deur verder, opende de bekende zanger en presentator al eerder Blushing, een koffie- en healthbar met terras.

the-burger-room-amsterdam
the-burger-room-amsterdam1
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Alwaar je op en rond het Museumplein genoeg musea en winkels vindt, ontbreekt het aan goede horeca. Op Restaurants Rijks, Restaurant Stedelijk, Cobra Café, Brasserie Keyzer en Blushing na, is het slecht gesteld met leuke cafés, koffiebars en restaurants in het gebied. Het zou toch mooi zijn als het gebied naast goede musea een trekpleister wordt voor culinaire lekkerbekken die ‘s avonds blijven hangen op de verwarmde terrassen en in de restaurants.

Wizzard of Oz
The Burger Room biedt hoop. Het restaurant van Gordon is volledig ingericht naar het thema Wizzard of Oz. Alles in het restaurant herinnert aan de Amerikaanse musical/fantasyfilm uit 1939 waarin de 15-jarige Dorothy Gale na een tornado in het magische land van Oz terecht komt en waar zij geweldige avonturen beleeft met de vogelverschrikker, de blikkenman en de bange leeuw. Nu al leuk!

gordon

Openingstijden
The Burger Room is alle dagen van de week open van 11.00 tot 21.00 uur.
CONTACT
The Burger Room
Paulus Potterstraat 30, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

In Amsterdam Zuid vind je een aaneenschakeling van prachtige bezienswaardigheden en veel groene en karakteristieke wijken. In het Museumkwartier vind je enkele van de beste musea ter wereld, het Koninklijk Concertgebouw en de P.C. Hooftstraat, de duurste winkelstraat van Nederland. In de Pijp moet je zijn als het…


Contact

The Burger Room
Paulus Potterstraat 30, Amsterdam
Navigeren

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.