Editor:  De Redactie • Publicatie:  16 april 2019

Eten & Drinken

Wilde Westen, lekker Italiaans op de Marnixstraat

Restaurant Wilde Westen staat bekend als een fijne plek om te werken, te borrelen én om de heerlijke pizza’s die ze serveren. We kenden ze al van hun restaurant op het Bos en Lommerplein, en daar is nu een vestiging op de Marnixstraat bijgekomen.

wilde-westen-marnixstraat
wilde-westen-amsterdam-brunch
wilde-westen-amsterdam
wilde-westen-pizza

Restaurant Wilde Westen is gevestigd op het Bos en Lommerplein in het oude GAK gebouw, de verzamelplaats van MOMA. Hierdoor is het overdag een broedplaats voor jonge creatievelingen en ondernemers. Er is genoeg plek voor de flexwerker met laptop en een uitgebreide ontbijt en lunchkaart. Verwacht veel Italiaans geïnspireerde gerechten zoals Focaccia’s, Gegrilde aubergine met buffel mozzarella en Carpaccio. Maar ook voor Internationale klassiekers zoals croissantjes, tosti’s en kroketten op brood kan je er terecht. 

Restaurant & Bar
Na werktijd verandert Wilde Westen in een bar en restaurant waar je goed terecht kunt voor een borrel en heerlijke antipasti en pizza’s. Op de kaart vind je een grote selectie rijk belegde houtoven pizza’s, waarvan de meeste ook vegan te bestellen zijn.
Er is sinds kort een vestiging op de Marnixstraat geopend, waar je ‘s avonds voor de heerlijke cocktails, het lekkere eten en de fijne service heen kan.  

pizza-amsterdam-west-

Gierige Maandag

Iedere maandag hebben ze bij Wilde Westen iets speciaals voor ons in petto: pizza’s voor maar €9,00! En niet alleen de klassieke margherita, je kan uit alle pizza’s (behalve de special) van de kaart kiezen. Dus verzamel je vrienden en bereid je voor op een goedkoop avondje uit.

Openingstijden

Wilde Westen is van maandag tot donderdag van 9.00 t/m 01.00 uur, op vrijdag van 9.00 t/m 03.00 uur, op zaterdag van 10.00 t/m 03.00 uur en op zondag van 10.00 t/m 01.00 uur geopend.

IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels…

SUGGESTIES

Bij nNea eet je de lekkerste traditionele ­Napolitaanse pizza

Mét fluffy korst, zwarte spots en dagverse smaakcombinaties

nNea-pizza-amsterdam

Dat je in Amsterdam de lekkerste pizza’s kan eten, is voor niemand een geheim meer. Maar met de komst van de Napolitaanse pizzeria nNea in Amsterdam West wordt de lat nu nog hoger gelegd. Eigenaar Vincenzo ­Onnembo (37), afkomstig uit Napels, is heer en meester in het maken van de traditionele ­Napolitaanse ­pizza, te herkennen aan haar fluffy pizzabodem met de lekkerste dagverse smaakcombinaties.

Bilderdijkstraat 92, Amsterdam


Lees meerSotto

Discover Amsterdam

sotto pizza

Pizza komt uit Napels. Sinds eeuwen maken de Napolitanen platte broden in houtgestookte stenen ovens. De Napolitanen zijn zeer serieus over “hun” pizza en ze herkennen de karakteristieke geur, smaak en consistentie van ver. Bij Sotto op de Amstelveenseweg en Roelof Hartstraat eet je pizza zoals de Napolitanen voorschrijven. In een houtgestookte steenoven bij een temperatuur van 485°C word je pizza in 90 seconden goudbruin…

Amstelveenseweg 89, Amsterdam


Lees meerBar Botanique: urban jungle in Oost

Voor ontbijt, lunch, dineren en borrelen tot laat

bar-botanique-amsterdam

Oost is hot. Op loopafstand van de Dappermarkt, Artis Royal Zoo en het Oosterpark is Bar Botanique een perfecte plek om te ontspannen en een hapje te eten terwijl je deze Amsterdamse wijk verkent.

Eerste Van Swindenstraat 581, Amsterdam


Lees meerContact

Wilde Westen
Marnixstraat 198, Amsterdam
+31 20 218 4087
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.