Editor:  De Redactie • Publicatie:  11 mei 2019

Shoppen

Shoppen ModeAmsterdam West

Jouw festival outfits scoor je bij de Festival Fashion Market

18 mei • Een initiatief van Amsterdam Open Air

Amsterdam Open Air zet zich in voor duurzame mode met hun nieuwe initiatief. Op de Festival Fashion Market kan je terecht voor de leukste tweedehands outfits en nieuwe items van duurzame merken voor het aankomende festivalseizoen.

festival-fashion-amsterdam
festival-markt-mode
festival-outfit-amsterdam

Op de Festival Fashion Market op 18 mei kan je als koper en als verkoper van de leukste festival outfits terecht. Want twee keer hetzelfde dragen naar een feestje is not done, toch? Naast tweedehands items zijn er ook stands gereserveerd voor duurzame merken zoals Kings Of Indigo, Thrift Shop, Unrobe, MAIUM, Tropical Africa en My Tribe. Dus ook voor nieuwe mode en accessoires ben je hier aan het juiste adres. Wil jij zelf kleding, accessoires of kunst verkopen tijdens de Festival Fashion Market? Meld je dan aan via het formulier op de website.

Openingstijden

De Festival Fashion Market duurt van 12:00 t/m 18:00 uur. Entree is gratis. 

Locatie

Zuiveringshal
Pazzanistraat 37, Amsterdam

Datum

Dit evenement is voorbij
18-05-2019 – 18-05-2019


Kunst & Cultuur

Amsterdam Open Air

Discover Amsterdam

openair

Wat krijg je wanneer AIR, MTV, GirlsLoveDJs, Apenkooi, Format en Carnivale in recreatiegebied Gaasperpark een weekend lang de krachten bundelen? Een festival die zijn weerga niet kent. Amsterdam Open Air is een regelrechte afspiegeling van wat er momenteel gaande is in het Amsterdamse nachtleven. Met vier grote en drie kleinere area's, en een heuse live stage wordt houseminnend Amsterdam twee dagen lang op de wenken…

Nellestein, Amsterdam


Lees meer


Shoppen

Sunday Market de leukste invulling van je zondag

Iedere 1e zondag van de maand is er weer de leukste creatieve markt van de stad

Sundaymarket2

Sunday Market is de leukste invulling van je zondag. Deze creatieve en culinaire markt op het Westergasterrein brengt ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden en andere creatievelingen iedere eerste zondag van de maand op de been om liefhebbers van kunst, mode, sieraden en design te voorzien in hun behoefte.

Pazzanistraat 33, Amsterdam

Dit evenement is voorbij


Lees meer


Shoppen

Alles wat gelukkig maakt koop je bij Kauf Dich Glücklich

Koop je gelukkig bij deze wafel winkel turned conceptstore

concept-store-amsterdam-kauf-dich-glucklich

Tussen de Dam en de Rozengracht in vind je de Berlijnse conceptstore Kauf Dich Glücklich. Wat ooit begon als een wafelcafé waar je het vintage interieur kon kopen, is inmiddels uitgegroeid tot een winkel met mode, interieur, accessoires en cosmetica. Een one stop shop voor alles wat gelukkig maakt.  

Raadhuisstraat 40, Amsterdam


Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.