Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Guts & Glory

Restaurant Guts & Glory aan Utrechtsestraat 6 in Amsterdam is sinds de opening enorm populair geworden. Het heeft dan ook een regelrechte succesformule. Aanvankelijk werd er iedere drie maanden gestart met een nieuw menuhoofdstuk van de chef, een ‘Chapter’, geïnspireerd op een bepaald thema. Door de hoogstaande kwaliteit en de voortreffelijke smaken vroegen gasten vervolgens of hun favoriete ‘Chapter’ nog een keer terug zou komen. Dit was voor restaurant Guts & Glory alle aanleiding om nu voor ‘Best of Chapter’ te kiezen.

Menu van Guts & Glory

Onder de noemer ‘Best of Chapter’ worden bij dit restaurant nu 5-, 6- of 7-gangen diners geserveerd. Daarnaast is het er mogelijk om van een 3-, 4- of 5-gangen lunch te genieten. Bij het succesvolle ‘Chapter’ van het eerste jaar lag de nadruk op eiwitten in kipgerechten, vis, rund en varken. Daarna werd voor verschillende internationale keukens al thema gekozen. Denk hierbij aan overheerlijke gerechten uit de Latijns-Amerikaanse keuken, de Italiaanse keuken, de Franse keuken en de Spaanse keuken. Ook voor de Japanse keuken kun je uitstekend terecht bij Guts & Glory.

De ‘Chapters’ mogen dan wisselen, het serviceniveau van Guts & Glory blijft onverminderd hoog. Je geniet hier van culinaire hoogstandjes in een eenvoudige maar vriendelijke ambiance.

IN DE BUURT

Contact

Guts & Glory
Utrechtsestraat 6, Amsterdam
+31 (0)20 362 00 30
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.