Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Il Tramezzino

Tussen het centrum van Amsterdam en de Jordaan vind je Il Tramezzino. Dit is een koffiebar, restaurant en Italiaanse winkel in één. Het staat onder meer bekend als één van de eerste winkels in Nederland waar Tramezzinni gekocht kunnen worden. Dit zijn Italiaanse sandwiches die worden gemaakt van twee zachte sneetjes brood (zonder korst), met daartussen heerlijke Italiaanse producten, zoals parmaham, zalm, tonijn, bresaola, pastrami en gerookte makreel. De sandwiches worden passievol voor je bereid en zijn een absolute aanrader als ontbijt- of lunchgerecht.

Caffe Vergnano

Je kunt bij Il Tramezzino van je Tramezzinni genieten samen met een overheerlijke kop Italiaanse koffie. Ze hebben hier namelijk Caffe Vergnano, het oudste en meest bekende koffiemerk van Italië. Dit is koffie van hoogstaande kwaliteit en een smaaksensatie op zich. Daarnaast kun je hier ook typische Italiaanse frisdranken bij je sandwiches bestellen.

Openingstijden Il Tramezzino

Il Tramezzino is dagelijks geopend. Trakteer jezelf van 9.00 uur tot 18.00 uur op deze heerlijke Italiaanse sandwiches samen met de allerbeste koffiesoort die Italië rijk is.

IN DE BUURT

Contact

Il Tramezzino
Haarlemmerstraat 79A, Amsterdam
+31 (0)20 770 71 31
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.