Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

MaisonNL

Wauw, in de MaisonNL conceptstore aan de Utrechtsestraat in de Amsterdamse grachtengordelbuurt ontdek je een stylist van wereldklasse. Hier moet je zijn voor een prachtig samengestelde verzameling aan interieurontwerpen. Daarnaast is dit de ultieme locatie voor sieraden, kleding, schoenen en schrijfwaren. Ook voor kinderspullen kun je bij MaisonNL te kust en te keur.

Met liefde voor het vak

Eén van de veelzijdige eigenschappen van MaisonNL is dat ze alleen producten verkopen die ze zelf heel mooi vinden. Deze zijn stuk voor stuk met liefde voor het vak vervaardigd. Daarbij hebben ze allemaal hun eigen verhaal die de medewerkers maar wat graag met je willen delen. Zodra je hun winkel binnenstapt word je omarmd door warmte en veel sfeer. Je doet er ontzettend veel inspiratie op om ook thuis de perfecte setting te creëren.

Openingstijden MaisonN

MaisonNL aan de Utrechtsestraat 118 is dagelijks geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn de openingstijden van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag kun je er tussen 13.00 uur en 17.00 uur inspiratie op doen en op maandag tussen 13.00 uur en 18.00 uur. Houd er wel rekening mee dat de winkel in de maanden januari en februari op maandag gesloten is.

IN DE BUURT

Contact

MaisonNL
Utrechtsestraat 118, Amsterdam
+31 (0)20 428 51 83
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.