Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

&Moshik

Het restaurant &Moshik, dat voorheen de naam &samhoud places droeg, vind je aan de Oosterdokskade 5 op het Oosterdokseiland in Amsterdam. Dit is een tweesterrenrestaurant waarvan de keuken onder leiding staat van chef-kok Moshik Roth. Roth heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en is van pizzeria-manager in Amsterdam uitgegroeid tot een gerenommeerde restauranthouder. Na in 2012 samen met Salem Samhoud dit prachtige etablissement op het moderne Oosterdokseiland te hebben geopend, groeide het al snel uit tot de top van de Michelingids. De Franse juryleden hebben het restaurant twee Michelinsterren toegekend voor de originele gerechten en het uitstekende wijnaanbod.

Over het restaurant

Bij &moshik ervaar je de puurheid van smaken en heerlijke ingrediënten die subliem worden gecombineerd door chef-kok Roth. Deze signatuur-gerechten zijn ook de inspiratiebron voor het schitterende interieur van dit etablissement. Het heeft een ongedwongen karakter en sfeervolle ambiance. Er zijn meerdere ruimtes gecreëerd waardoor er een warme en intieme feel ervaren wordt. Bovendien biedt dit ook de ruimte voor meer gasten.

Openingstijden &moshik

Restaurant &Moshik is geopend van woensdag tot en met zondag (maandag en dinsdag gesloten). De openingstijden zijn op vrijdag en zondag van 12.00 uur tot middernacht en op zaterdag, woensdag en donderdag van 19.00 uur tot middernacht.

IN DE BUURT

Contact

&Moshik
Oosterdokskade 5, Amsterdam
+31 (0)20 260 20 94
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.