Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Suspenders

Suspenders aan de Hartenstraat 33 is één van de eerste modewinkels die zich in het inmiddels bruisende winkelgebied de 9 Straatjes vestigde. Eigenaresse Helen Smit besloot indertijd een eigen winkel te starten nadat ze eerst voor bekende merken in Amsterdam had gewerkt. Bij Suspenders vind je trendy mode die bovendien zeer betaalbaar is.

Kwaliteitsmerken

De kledingmerken die je bij Suspenders zult aantreffen zijn van hoogstaande kwaliteit. Zo kun je er onder meer terecht voor het Italiaanse Rinascimento. Dit kledingmerk dat al in de jaren 60 van de vorige eeuw is opgericht, staat bekend om de sexy en stijlvolle look die bijzonder elegant is. Deze stijl is bedoeld voor vrouwen die onafhankelijk zijn en bewust van hun vrouwelijkheid. Ook voor de populaire jeans van Please ben je hier aan het juiste adres.

Diverse bijpassende accessoires Suspenders

De stijl van de kleding die je bij Suspenders vindt laat zich het beste omschrijven als casual & trendy. Je vindt er de laatste mode van vandaag de dag die gemakkelijk is te combineren met diverse accessoires. Ook daarvoor kun je hier te kust en te keur. Denk daarbij aan bijpassende Unisa schoenen en een ruime collectie aan sieraden.

IN DE BUURT

Contact

Suspenders
HARTENSTRAAT 33, Amsterdam
+31 (0)20 622 48 33
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.