Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Zoe Karssen

Kate Moss en Beyoncé hebben minstens één ding gemeen, ze zijn namelijk allebei loyale aanhangers van modelabel Zoe Karssen. Dit modehuis is in Amsterdam gevestigd en in het winkelgebied de 9 Straatjes kun je nu je hart ophalen aan de prachtige T-shirts, sweatshirts, jassen, de high-end denimlijn en nog veel meer. In de uitgesproken prints van dit modemerk wordt Rock-‘n-Roll esthetiek fantastisch gecombineerd met diverse popcultuurreferenties.

Eau de Parfum

Sinds de oprichting van Zoe Karssen in 2010 is het modemerk in no time ontzettend populair geworden. Momenteel wordt het al in bijna 40 verschillende landen verkocht en zijn er circa 750 verkooppunten wereldwijd. Reden voor het modemerk om in november 2015 een eigen eau de parfum te lanceren. Het is genoemd naar één van hun succesvolle prints, de ‘Unicorn Tears’. Het staat voor iets mysterieus en magisch en belichaamt de filosofie van dit merk.

Openingstijden Zoe Karssen

Zoe Karssen is iedere dag van de week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de openingstijd van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag en maandag van 12.00 uur tot 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Zoe Karssen
Reestraat 9, Amsterdam
+31 (0)20 223 12 44
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.