Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Cinq Amsterdam

Naar Cinq gaan is alsof je een snoepwinkel binnenwandelt. Deze vrouwelijke winkel met Franse allure heeft een vleugje zoet met een fris lichte uitstraling. Je ontdekt er een veelzijdige mix van kleding, sieraden, tassen, portemonnees, schoenen en nog veel meer. Zelfs voor schitterende woonaccessoires is dit de plek waar je moet zijn.

Kijken en vooral vinden

Je kijkt je ogen uit bij Cinq maar het motto van de winkel luidt dat je er vooral zult vinden. Wat je er vindt? Onder meer de prachtige kledingmerken Place du Soleil en Lebek. Of wat te denken van Perla Nera? Deze Italiaanse ontwerpen worden gekenmerkt door het gebruik van de fijnste stofsoorten, zijn bijzonder aangenaam te dragen en hebben unieke designs. Je combineert deze prachtige dameskleding bij Cinq met bijvoorbeeld sjaals van Fou de Lou. Daarnaast vind je hier ook de schitterende sieraden van Camps & Camps. Kortom, wanneer je gegarandeerd wilt slagen, moet je bij deze unieke modewinkel zijn.

Openingstijden Cinq

Cinq aan de Reestraat 5 in het Amsterdamse winkelgebied de 9 Straatjes is dagelijks geopend. Van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 19.00 uur en op zondag en maandag van 12.00 uur tot 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Cinq Amsterdam
REESTRAAT 5, Amsterdam
+31 (0)20 753 08 78
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.