Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Edel

Edel is gevestigd in een historische vakschool in Oud West, gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School in de jaren 1920, en heeft een enorm terras aan de gracht. Het is een geweldige optie als je een grote groep meeneemt. Edel heeft onlangs hun menu vernieuwd, dus zorg ervoor dat je honger hebt en geniet van een lunch of diner. Edel is een uitstekende locatie voor terrasliefhebbers of vrienden op een zonnige dag. Perfect voor lunch, diner of drankjes.

De verbindende kracht van restaurant Edel

Edel wil mensen verbinden. Daarom vind je geen standaard hoofdgerechten op hun menu, maar bieden ze een tafel vol met mooie kleinere gerechten om te delen. Food Director Jonathan Karpathios verbindt lokale leveranciers, de beste ingrediënten en pure smaken. Elk bord is een meesterwerk met puur en heerlijk eten van de best mogelijke kwaliteit.

Daarnaast moedigen ze je aan om contact te maken met andere bezoekers in de ontspannen atmosfeer van het restaurant. Wie weet vind je iemand om nog meer gerechten mee te delen. Geloof ons, je wilt alles op het menu proberen!

Het menu bij Edel

Edel heeft een goed en betaalbaar menu dat elke drie maanden wordt vernieuwd. Ze staan ook erg open voor suggesties. Weet je een manier om één van de bestaande gerechten nog beter (of gewoon anders) te maken? Dan kun je dat laten weten! Ze moedigen de gemeenschap echt aan om samen te komen en het menu te verbeteren!

Amsterdam West is één van de districten die je in de stad moet bezoeken. Vind hier onze gids voor dit interessante en bloeiende deel van de stad!

IN DE BUURT

Contact

Het Sieraad
Postjesweg 1, Amsterdam
+31 (0)20 799 50 00
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.