Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Izakaya

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar is één van de beste Japanners in Amsterdam. Het is dan ook vaak een drukte van jewelste in de trendy state-of-the-art bar van het restaurant. Meng je tussen de gasten en drink er een heerlijke cocktail. Bij IZAKAYA brengen ze Japans eten naar een geheel nieuwe dimensie.

Over IZAKAYA

IZAKAYA is een echte culinaire hotspot in Amsterdam. Ze zijn een autoriteit op het gebied van de Aziatische gastronomie en hebben de traditionele Japanse eetervaring naar een hoger niveau getild. In het restaurant hebben ze de Japanse keuken een Zuid-Amerikaanse draai gegeven. Dit maakt het menu zeer spannend en echt uniek in zijn soort. Als je in het menu kijkt, zijn er zoveel creatieve gerechten dat het kiezen van een paar gerechten een uitdaging is voor veel fijnproevers. Zin in een drankje? Ze hebben ook een uitgebreid drankenmenu van hoogstaande cocktails die stuk voor stuk het proberen waard zijn.

Het restaurant bevindt zich in het Sir Albert Hotel in het levendige Amsterdamse stadsdeel De Pijp. Hier word je pure ontspanning geboden en verwennerij in een ‘urban chic’ setting.

IN DE BUURT

Contact

Sir Albert Hotel
Albert Cuypstraat 2, Amsterdam
+31 (0)20 305 30 90
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.