Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Keren de Vreede

Kenmerkend aan de kunstwerken van de Nederlandse kunstenares Keren de Vreede? Dikke verflagen en felle kleuren die door haar vol passie met de handen worden aangebracht op het doek. Niet voor niets dus, dat de UK Guardian haar kunstgalerie aan de Prinsengracht heeft uitgeroepen tot beste nieuwkomer op dit gebied.

Geen penseel

Opvallend aan haar stijl is dat Keren de Vreede geen gebruik maakt van een penseel, maar enkel met haar handen schildert. Ook maakt ze geen gebruik van een schildersezel. Ze gebruikt veel verf waardoor ze schildert op de vloer. Door deze bijzondere manier van kunst creëren is ieder schilderij uniek en onmogelijk te repliceren. Ook niet door de kunstenares zelf. Dit heeft als resultaat dat liefhebbers en verzamelaars van over de hele wereld haar schilderijen kopen.

Openingstijden Keren de Vreede

Keren de Vreede Art Gallery vind je aan de Prinsengracht 308a in Amsterdam en is alleen op maandag gesloten. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn de openingstijden van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Keren de Vreede
Prinsengracht 308a, Amsterdam
+31 (061) 539 73 34
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.