Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Salomon Lilian

Je ontdekt in Salomon Lilian aan de Spiegelgracht 5 in Amsterdam een ware specialist in Nederlandse en Vlaamse schilderijen uit de 17e eeuw. Deze galerie, die in 1989 is opgericht, wordt dan ook wereldwijd erkend als expert op het gebied van de schilderkunst van de oude meesters. Behalve schilderijen biedt deze internationale dealer ook curatordiensten aan, evenals onderzoeken en consultaties. Hierbij moet gedacht worden aan expertise en advies op het gebied van catalogiseren, restaureren, belichten, ophangen en fotograferen. Zowel particuliere verzamelaars als instellingen kunnen van deze veelzijdige kennis gebruik maken.

TEFAF en Frieze Masters Salomon Lilian

Salomon Lilian exposeert op zowel The European Fine Art Fair (TEFAF) in Maastricht als de Frieze Masters in Londen. TEFAF behoort tot één van de meest toonaangevende kunstbeurzen in de wereld. Deze beurs in Maastricht wordt jaarlijks dan ook door tienduizenden mensen bezocht uit zowel buiten- als binnenland.

Naast Salomon Lilian aan de Amsterdamse grachtengordel heeft deze kunstgalerie ook een vestiging in Genève, Zwitserland.

IN DE BUURT

Contact

Salomon Lilian
Spiegelgracht 5, Amsterdam
+31 (0)20 620 63 07
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.