Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Stout

Lingerieshoppers kunnen hun hart ophalen bij STOUT, een winkel in zowel stijlvolle lingeriesoorten als ondeugend speelgoed. Wil je jezelf dus een keer trakteren of je partner ultiem verwennen ga er dan zeker langs. Je vindt STOUT aan de Berenstraat 9 in de Amsterdamse grachtengordelbuurt, in het altijd bruisende stadsdeel de 9 Straatjes.

Sexy lingerie met perfecte pasvorm

Denk je dat sexy lingerie en een goede pasvorm niet samengaan? Dan heb je het mis. Bij STOUT hebben ze alle denkbare maten en modellen die perfect aansluiten op jouw lichaamscontouren. Sterker nog, je krijgt er een persoonlijk advies over welke BH-maat het beste bij je past. Daarnaast kun je hier te kust en te keur aan massage-oliën, vibrators, maskers, dvd’s, handboeien en nog veel meer. Kortom, voor een avond vol ondeugend plezier is dit de plek waar je alle voorbereidingen treft.

Openingstijden STOUT

STOUT is iedere dag van de week geopend. Doordeweeks openen ze om 12.30 uur en is de sluitingstijd om 19.00 uur. Op zaterdag zijn ze tussen 11.00 uur en 18.00 uur geopend en op zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Stout
Berenstraat 9, Amsterdam
+31 (0)20 620 16 76
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.