Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Amsterdam Watch Company

De Amsterdam Watch Company koopt en verkoopt zeldzame en exclusieve horloges van over de hele wereld. Deze horlogezaak aan de Reestraat in de Amsterdamse grachtengordelbuurt staat bekend om zijn passie voor vintage horloges. Hier vind je dan ook ’s werelds meest gewilde vintage modellen van merken zoals Rolex, Omega, Patek Philippe, IWC en Jaeger LeCoultre.

Exclusief verkooppunt van Nederlands grootste horlogemakers

Alleen bij de Amsterdam Watch Company kun je de collecties van ’s lands grootste horlogemakers kopen. Dit zijn Roland Oostwegel, Christiaan van der Klaauw en Van der Gang. Daarnaast is het één van de weinige geautoriseerde dealers van het Duitse horlogemerk D. Dornblüth & Sohn. Kortom, wanneer je op zoek bent naar zowel vintage als moderne horloges die exclusief zijn, ben je hier helemaal aan het juiste adres. Verder is het eveneens mogelijk om hier je eigen exclusieve horloge te verkopen. Hiervoor moet je wel geldige legitimatie meenemen.

Openingstijden Amsterdam Watch Company

De Amsterdam Watch Company aan de Reestraat 3 is alleen op zondag en maandag gesloten. Van dinsdag tot en met vrijdag is de winkel geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en zaterdags van 11.00 uur tot 17.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Amsterdam Watch Company
Reestraat 3, Amsterdam
+31 (0)20 389 27 89
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.