Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Concrete Matter

Wanneer je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een echte man dan raden we je aan om bij Concrete Matter binnen te stappen. In deze winkel aan de Haarlemmerdijk 127 in Amsterdam kun je namelijk te kust en te keur aan prachtige artikelen in vintagestijl. Het gemoedelijke interieur, de bakstenen muren en het antieke houten meubilair vullen het unieke assortiment schitterend aan.

Van vintage kleding tot horloges en meer

Concrete Matter staat ook wel bekend als The Man’s Gift Company en er zijn dan ook maar weinig plekken te vinden waar je zoveel unieke mannencadeaus bij elkaar aantreft. Qua kleding alleen al zijn er talloze klassiekers die tijdloos zijn. Wat bijvoorbeeld te denken van denimjeans die gebaseerd zijn op de stijl van eind jaren 50? Of de kakibroek van Hunting Pant die exact zo is gemaakt zoals in de jaren 40 gebeurde? Daarnaast vind je bij deze winkel prachtige vintage horloges van Timex. Bovendien kun je hier ook volop terecht voor klassiek schrijfgerei, boeken en zelfs gietijzeren fietspompen. Kortom, er is teveel om op te noemen en daarom is een bezoek aan deze winkel een absolute aanrader.

Openingstijden Concrete Matter

Concrete Matter is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag is de openingstijd van 12.00 uur tot 17.00 uur. De winkel is alleen op maandag gesloten.

IN DE BUURT

Contact

Concrete Matter
Haarlemmerdijk 127, Amsterdam
+31 (0)20 261 09 33
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.