Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Hiding in Plain Sight

Cocktails vloeien de hele avond rijkelijk door in de elegante bar Hiding in Plain Sight. Hoewel het er niet zo groot is, mag een bezoek aan deze cocktailbar eigenlijk niet ontbreken aan je verblijf in Amsterdam. De vriendelijke service en de grote gezellige bar maken dit etablissement tot een uitnodigende en gemoedelijke locatie om te ontspannen. Waar wacht je nog op?

Gevarieerd cocktailmenu – Hiding in Plain Sight

Het gevarieerde cocktailmenu van deze bar verandert ongeveer iedere maand. De veel geprezen cocktail ‘The Walking Dead’ kun je er uiteraard altijd bestellen. Deze cocktail, geïnspireerd door de populaire Amerikaanse tv-serie, wordt geserveerd in een groot glas in de vorm van een schedel. Bovenop ontdek je grapefruit en een brandbaar poeder. Dit moet je echt geprobeerd hebben voor je weer naar huis gaat!

Openingstijden

Cocktailbar Hiding in Plain Sight is iedere dag van de week geopend. Van zondag tot en met donderdag is de openingstijd om 18.00 uur en de sluitingstijd om 1.00 uur. Op vrijdag en zaterdag kun je er tussen 18.00 uur en 3.00 uur terecht.
Let er op dat reserveringen worden aanbevolen, vooral in het weekend.

IN DE BUURT

Contact

Hiding in Plain Sight
Rapenburg 18, Amsterdam
+31 (0)62 529 36 20
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.