Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

HOT!Brandstore

De HOT! Brandstore in Amsterdam biedt je een breed scala aan betaalbare, handgemaakte sieraden. Deze gezellige kleine winkel in het winkelgebied de 9 Straatjes heeft van alles in huis. Van eenvoudige statement-sieraden en supervrouwelijke must-haves tot tijdloze klassiekers. De constant veranderende collectie is een unieke mix van eigen ontwerpen en exclusieve Nederlandse merken, zoals Ellen Beekmans, maar ook one o’clock en Just Marie. Kortom, voor iedereen is hier een prachtig sieraad te vinden.

Bijzondere sieraden ontwerpen

De geschiedenis van HOT! Brandstore brengt ons naar Nathalie van der Meer. Nathalie was werkzaam in de IT-branche en besloot het roer volledig om te gooien. Ze wilde haar droom waar maken en deze droom was het ontwerpen en verkopen van bijzondere sieraden. Aanvankelijk werkte ze samen met kleine ateliers om uiteindelijk deze unieke sieradenwinkel aan de Hartenstraat 4 in Amsterdam te openen.

Openingstijden HOT! Brandstore

Sieradenwinkel HOT! Brandstore is alleen op zondagen gesloten. Van maandag tot en met zaterdag kun je er terecht vanaf 9.00 uur ’s morgens. Doordeweeks is de sluitingstijd om 18.00 uur en op zaterdag om 17.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

HOT!Brandstore
HARTENSTRAAT 4, Amsterdam
+31 (0)20 737 24 67
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.