Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Ice Amsterdam

Ice Amsterdam haalt de winter naar de stad. Ontdek de magische winterwonderlandpret met het hele gezin. Dit is dé ijsbaan waar iedereen van kan genieten.

Ice Amsterdam – Schaatsen in de stad

Deze grote ijsbaan vind je op het Museumplein. Het begon ooit als een klein evenement, maar de laatste paar jaren is het een grote winterattractie in de stad geworden. Doe mee en vier dit seizoen met een plaatselijke favoriete bezigheid: schaatsen! Vergeten om je schaatsen in te pakken? Geen probleem, je kunt gewoon een paar schaatsen huren op het Museumplein.

Verzamel een paar vrienden en speel een fantastisch ijshockeyspel of neem je partner mee op een romantische rit over het ijs. Dit is echt de perfecte plek om Amsterdam in al zijn winterse glorie te zien.

Houd er rekening mee dat deze ijsbaan geen contant geld accepteert. Dit betekent dus dat je alleen met je bankpas of creditcard kunt betalen.

Eten en drinken

Winterrestaurant Brasserie Winters, direct naast de ijsbaan, is een gezellig restaurant met verschillende soorten eten, drinken en romige kaasfondue. Hier drink je overheerlijke warme chocolademelk. Ook kun je hier terecht voor een uitgebreide lunch of lekkere snacks, terwijl je van het prachtige uitzicht geniet.

Openingstijden Ice Amsterdam

IJsbaan
Zondag tot en met donderdag: van 10.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag en zaterdag: van 10.00 uur tot 22.00 uur

Dagelijks onderhoud op ijsbaan tussen 12:30 uur en 13:30 uur en 18:30 uur en 19:15 uur

Winterrestaurant
Zondag tot en met donderdag: van 10.00 uur tot 22.00 uur

IN DE BUURT

Contact

Museum Square
Museumpromenade, 1079 RA, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.