Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Moco Museum

Het Moco Museum in Amsterdam is een idee naar de galeriehouders Kim en Lionel Logchies. Met jarenlange ervaring en een breed netwerk tonen ze hier verschillende internationale kunstwerken uit privécollecties. In de cadeauwinkel van het museum kun je kunstdvd’s, souvenirs, kleine kunstwerken en posters kopen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor informatie over het kopen van originelen en prints bij LionelGallery (Nieuwe Spiegelstraat 64), op steenworp afstand in het Spiegelkwartier.

Moderne en hedendaagse kunst – Moco Museum

Het Modern Contemporary Museum Amsterdam zoals dit museum voluit heet, is een unieke locatie om inspirerende moderne en hedendaagse kunst te bewonderen. Ze hebben hier besloten om alleen artiesten te tonen met een sterke visie die hen onderscheidt. Met een vleugje humor en heel veel ironie reflecteren de kunstwerken de huidige maatschappij, waardoor ze een breed publiek aanspreken. Bezoekers die naar het Moco Museum komen, zullen kunst ervaren die nergens anders te zien is

De huidige expositie bevat kunst van streetart legende Banksy, maar ook werken van Roy Lichtenstein. Tijdens de expositie zijn meer dan 80 werken van beide kunstenaars te zien. Hun werk daagt de alledaagse cultuur uit en trekt de gevestigde regels van de samenleving in twijfel.

 

IN DE BUURT

Contact

Moco Museum
Honthorststraat 20, Amsterdam
+31 (0)20 370 19 97
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.