Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Mrs.Highbrow

Voor je perfecte wenkbrauwstijl ga je maar Mrs.Highbrow aan de Van Woustraat 79 in De Pijp Amsterdam. De deskundige stylisten focussen zich hier op maar één ding: wenkbrauwen. Dit is dan ook de allereerste wenkbrauwkapper van Nederland voor de ultieme wenkbrauwverzorging. Van simpel bijwerken tot een compleet nieuwe look, inclusief verven, bij deze brow-bar kan het allemaal.

Over Mrs.Highbrow

Saskia van Buren werkte tot de oprichting van deze brow-bar in 2009 als beauty- en eindredacteur voor tijdschriften zoals de Cosmopolitan, Grazia, Glamour en Marie Claire. Ze ontdekte tijdens haar werk hoe ontzettend veel wenkbrauwen voor je uitstraling kunnen betekenen. Iets waar tot dan toe nauwelijks aandacht voor was. Met de start van de brow-bar behoort dat voorgoed tot het verleden. Je kunt er onder meer terecht voor permanente wenkbrauw make-up, maar ook voor threading en waxing.

Openingstijden

Brow-bar Mrs.Highbrow is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag zijn de openingstijden van 10.00 uur tot 17.30 uur en op zondagen is deze wenkbrauwkapper gesloten.

IN DE BUURT

Contact

Mrs.Highbrow
Van Woustraat 79, Amsterdam
+31 (0)20 362 06 89
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.