Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Nescio

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Nescio is een nieuwe, levendige locatie in het gloednieuwe Generator Hostel in de buurt van het Oosterpark, waar het op elk moment van de dag gezellig is. Het café (en hotel) is gevestigd in een voormalig universiteitsgebouw en heeft een modern interieur van pasteltinten met kamerhoge ramen. De muurschilderingen zijn gemaakt door Amsterdamse kunstenaars. Drink een espresso van lokale koffiebranders of geniet van eenvoudige snacks, salades, pizza’s of sandwiches. Je kunt buiten dineren op de verhoogde veranda met een voortreffelijk uitzicht op het Oosterpark op een zonnige namiddag. Of geniet ontspannen van een heerlijk koud biertje op een relaxte vrijdagmiddag.

Wat te bestellen bij Nescio

Bij Nescio ben je op ieder moment van de dag welkom. Als ontbijt kunnen we hun stapel pannenkoeken aanbevelen. Voor de lunch is de nieuwe aardappelen gerookte makreelsalade een aanrader en voor het diner is de heerlijke Surinaamse noedelsoep een weldaad voor je smaakpapillen.
Meta Title
Geniet van een heerlijke maaltijd bij Nescio in het Oosterpark
Meta Description
De hele dag kun je aanschuiven bij Nescio voor een lekker ontbijt, heerlijke gezonde lunch of een smakelijk diner vlakbij het Amsterdamse Oosterpark.
CONTACT
Nescio
mauritskade 57, Amsterdam
+31 (0)20 708 56 00
Navigeren
IN DE BUURT

Contact

Nescio
mauritskade 57, Amsterdam
+31 (0)20 708 56 00
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.