Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Vandaag

Vandaag verwelkomt je bij het grootste internationale keukenbuffet van Nederland. Van Oriëntaals tot Italiaans, van zeevruchten tot charcuterie, van kaasplanken tot enorme chocoladefonteinen. Een parade van meer dan 100 luxe, zelfgemaakte gerechten, gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Geniet onbeperkt van zeven verschillende wereldkeukens. Volgens de principes van ‘all-in cuisine’ betaal je een vaste prijs (die begint bij € 22,50) om te genieten van een onbeperkt aantal gerechten, drankjes en gebak. Bier en wijn inbegrepen. Andere alcoholische dranken zijn verkrijgbaar voor een vriendelijke prijs.

Speciale dagen bij Vandaag

Op zondag is er bij Vandaag een uitgebreid brunchpakket voor € 22,50. Kinderen worden hartelijk verwelkomd en zullen genieten van onze kinderhoek, koekjes bakken of dineren bij het kinderbuffet. Het restaurant ligt recht tegenover de welbekende RAI in Amsterdam en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Amsterdam Zuid herbergt de beste musea en luxueuze winkels. Ontdek hier onze must-see en must-visit gids voor deze wijk!

IN DE BUURT

Contact

Vandaag
Europaboulevard 1, Amsterdam
+31 (0)20 661 80 08
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.