Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Claudia

Boutique Claudia Amsterdam heeft een wisselende collectie dameskleding, schitterende sieraden en andere accessoires. De collecties zijn exclusief en volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de klanten. De winkel heeft daarbij een trendy interieur en een zeer gemoedelijke sfeer. Je kunt er dan ook in alle rust rondkijken en deze prachtige kleding passen.

Super coole designers

Bij Claudia kom je alleen de allerbeste kledingmerken tegen van super coole designers zoals Drykorn, By Malene Birger en Sibin Linnebjerg. Ook voor Paul & Joe Sister, Zoe Karssen en 7 For All Mankind kun je hier uitstekend terecht. Qua sieradenmerken kun je je hart ophalen aan de fantastische items van onder meer Sif Jakobs. Zelfs de tassen van Clio Goldbrenner ontbreken niet aan het assortiment. Kortom, ben je op zoek naar exclusieve dameskleding en bijpassende accessoires breng dan zeker een bezoek aan Boutique Claudia Amsterdam.

Openingstijden Claudia

Boutique Claudia Amsterdam is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag is de openingstijd van 10.00 uur tot 17.30 uur. Op zondagen en maandagen is deze kledingwinkel gesloten.

IN DE BUURT

Contact

Claudia Amsterdam
Haarlemmerdijk 142, Amsterdam
+31 (0)20 627 52 23
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.